Jump to content
BUN VENIT, Guest
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Deliric

FBI - Regulament intern

Recommended Posts

 • Federal Bureau of Investigations este un departament cu pozitionarea HQ-ului la periferia orasului Los Santos, in satul Dillimore. Aceasta se ocupa cu suspectii care nu au drept de predare si cu cei care fac trafic de droguri si materiale.

 

 • Federal Bureau Of Investigations sta la baza motto-ului: Fidelitate, curaj si integritate!

 

 • Reguli interne generale

1. Sunteti obligati sa respectati Regulamentul Serverului, Regulamentul Politiei cat si celelalte reguli impuse de lider respectiv co-lideri.

2. Aveti voie sa reclamati un coleg din Police Departament sau orice alt departament (F.B.INational GuardLS / LV / SF Police Departamentpe panel.

3. In lipsa liderului sunteti obligati sa ascultati de co-liderii factiunii. Daca nici co-lideriil nu sunt online, sunteti obligati sa ascultati de membrii cu rank-ul cel mai mare.

4. Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de cei cu rank superior. Cei care incalca aceasta regula vor fi sanctionati dupa caz ajungand chiar si la demitere.

5. Pentru nelamuriri / probleme sau propuneri sunteti obligati sa anuntati liderul sau co-liderii factiunii.

6. Este strict interzisa folosirea comenzilor in scopuri personale sau pentru distractie. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste ca atare in functie de gravitate. Sanctiuniile sunt foarte dure si se poate primi uninvite cu FPunish.

7. In functie de gravitatea faptei, liderul sau co-lideri isi rezerva dreptul de a sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

8. O dovada este valabila 24H (1 zi). O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24H (1 zi).

9. Persoanele inactive de 3 zile (72H) care nu si-au facut cerere de inactivitate sau nu au anuntat liderul vor fi demisi cu / fara FPunish daca / nu are zilele necesare.
10. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

11. Testerii dintr-o factiune nu mai au voire sa ierte membrii de la acordarea unei sanctiuni. Nerespectarea acestei reguli, are urmari grave.

12. Poliţiştii on-duty nu au voie să folosească nos, acest lucru va duce la sancţionarea cu FWarn. În cazul în care un poliţist este off-duty şi foloseşte nos, poate fi somat de către un alt poliţist on-duty şi să primească amendă pentru nos. În cazul neconformării, poliţistul care l-a somat îi va putea face o reclamatie poliţistului off-duty la facţiune şi va fi sancţionat cu FWarn.

13. Unui membru îi este permis să fie Duty-ON doar când se află în interesele facțiunii(raport de activitate, evenimente organizate de lider/admini), în alte situații fiindu-le interzis să stea duty-on(afaceri, job-uri, plimbări etc.). Nerespectarea acestei reguli ducând la sancționarea cu faction warn.

14. In timpul efecturarii raportul de activitate este obligatoriu ca membrii sa poarte skinul specific rank-ului. Cand sunt in afara serviciului , acestia pot purta skinurile premium(cei care au). Cine nu respecta aceste reguli va fi sanctionat cu Faction Warn.

15. Daca observati un jucator care nu va lasa sa faceti raportul(va urmareste pentru 'post-hunting') aveti dreptul sa-i acordati wanted 3 pentru 'Atacare politist'(trebuie o dovada de minim 2 minute pentru a-i acorda wanted).

16.  Membrii care, după expirarea unei cereri de inactivitate, nu se loghează pe server în următoarele 24 de ore vor fi demiși pentru 'Inactivitate'.

17. Salariile se acordă automat la resetarea raportului, nu necesită să fiți online pe server.

18. În cazul în care un membru din departamente este agresat de un jucător cu o mașină(intră intenționat în membru), se poate acorda wanted 3 pentru atacarea unui politist dacă există dovezile necesare.

19. În cazul în care mai mulți jucători fac deathmatch pe un polițist, iar șoferul vehiculului nu are wanted fara drept, polițistul poate să-i acorde wanted pentru Complice atacare polițist dacă există dovezi(Pentru a acorda acest wanted, cineva din mașina respectivă sau de pe mașina respectivă trebuie să tragă în polițist).

20. Puteți folosi un road spike doar pe jucătorii care au wanted cu/sau fără drept de predare. Membrii departamentelor ce folosesc road spikes într-un mod abuziv riscă faction warn sau uninvite în funcție de gravitate.

 

 • Reguli referitoare la comportament si limbaj

1. Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
2. Nu va certati pe 
[/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
3. Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membrii cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
4. Nu aveti voie sa favorizati / faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
5. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi sau sa faceti deathmatch aiurea. Abaterea de la aceasta regula duce la 
demitere cu FPunish.
6. Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.

7. Este strict interzis free-chat / spam-ul pe chat-ul [/d] abaterea de la aceasta regula duce la Faction Warn respectiv demitere in functie de gravitate.

8. Chat-ul [/d] este utilizat pentru a cere informatii / ajutor, pentru a raporta incidente / evenimente sau pentru a anunta atunci cand aveti un suspect la dumneavoastra.

 • Reguli referitoare la sedinte si antrenamente

1. Cine intarzie la sedinta / antrenament  va veni in HQ, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].
2. In timpul sedintelor sau antrenamentelor sunteti obligati sa opriti telefoanele si sa ascultati de lider, co-lider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.

3. Daca intarziati la antrenament / sedinta, puteti veni in primele 5 minute, fiind sanctionati cu o amenda. Daca intarziati mai multe de 5 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti exclusi din antrenament.
4. Cine vorbește neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu 
Amenda la prima abatere, urmand ca la cea de-a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.
5. Sedintele se vor desfasura astfel, liderul are posibilitatea sa faca 2 sedinte pe luna, insa doar una fiind obligatorie, cealalta este optionala, in locul ei putand fi organizat event cu factiunea. Ora si data in care se va efectua sedinta se va anunta printr-un [/gmotd] pe server de catre liderul sau co-liderii factiunii, pe camera de Discord a factiunii, sau pe forum la topicul "Anunturi importante".
6. Antrenamentele se vor desfasura cand liderul va decide. Ora si data in care se va efectua antrenamentul va fi anuntat printr-un [/gmotd] pe server de catre liderul sau co-liderii factiunii sau pe forum respectiv discord la topicul "Anunturi importante".
7. Pot face o cerere de invoire pentru sedinta / antrenament orice membru indiferent de rank-ul pe care il detine. Fiecare membru are dreptul la doar
 1 cerere de invoire pentru sedinta / antrenament odata la 2 luni.

8. Neprezentarea la sedinta (fara invoire) se sanctioneaza cu fw la rank 1-5.

 

(!) NOTA: Cei ce au cerere de inactivitate, nu sunt scutiti de efectuarea raportului de activitate. Daca sedinta pica in perioada cand ei au inactivitate, acestia sunt scutiti de sedinta.

 

 • Reguli referitoare la eventuri

 

1. Un politist poate participa la orice tip de eveniment atata timp cat are Duty OFF. Orice politist care participa la eveniment cu Duty ON va fii sanctionat cu Faction Warn.

2. Membrii departamentelor pot participa la "Clan Wars" atata timp cat au Duty OFF.

 

 • Reguli referitoare la job-uri

 

1. Politistii pot detine doar job-uri legale. Toti politistii care detin job-uri ilegale vor fii sanctionati cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica tuturor membrilor, indiferent de rank.

2. Este interzis ca un politist sa detina materiale / droguri sau alte obiecte ilegale.

 

 • Reguli referitoare la reclamatii

 

1. Cand raspundeti la o plangere pe panel-ul RPG, trebuie să aveti raspunsuri cat se poate de profesionale. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veți fi grav sanctionati.
2. Odată făcută o reclamație unui jucător la facțiune, liderul trebuie să răspundă la ea în maxim 48 de ore iar reclamatul poate aduce (alte) dovezi în maxim 24 de ore. Daca nu va prezentati dovezile veti fi sanctionati.

 

 • Reguli referitoare la raportul de activitate

 

1. Orice membru care are rank 1-5 este obligat sa faca raport-ul de activitate.

2. Pe langa vechime aveti nevoie si de un anumit numar de puncte la raport-ul de activitate pentru a avansa in rank.

3. Adminii sunt scutiti de raport insa pot lua rank-up doar daca isi completeaza raportul.

4. Helperii sunt nevoiti sa efectueze raportul de activitate complet.

5. Neefectuarea raportului de activitate intr-o saptamana va duce la marirea raportului saptamana viitoare cu punctele neefectuate de pe saptamana trecuta.

6. Resetarea raportului se face automat din 7 in 7 zile pentru fiecare membru (la finalul zilei, ora 04:00). 

7. Rank up se primeste automat de la server.

 

(!) NOTA: Cei ce au cerere de inactivitate, nu sunt scutiti de efectuarea raportului de activitate. Dacă ședința pică în perioada când ei au inactivitate, aceștia sunt scutiți de ședință. 

 

 
 • Sancţiuni pentru nerespectarea regulamentului

 

1. În funcţie de gravitatea faptei, liderul sau co-liderii îşi rezervă dreptul de a sancţiona un membru cu amendă, mustrare verbală, avertisment verbal (AV), faction warn (FW), degradare în rank sau demitere (cu sau fără FactionPunish - în cazuri grave se va aplică FP chiar dacă membrul are cel puţin 2 săptămâni în facţiune) pentru încălcarea regulilor scrise şi nescrise. 

2. Liderul poate mari sancţiunea pentru o greşeală în funcţie de antecedentele membrilor: dacă un membru a primit amendă pentru spam pe chat-ul facţiunii, în cazul în care repetă greşeală acesta poate fi sancţionat cu avertisment verbal şi ulterior cu faction warn. 

3. Membrii rank 5 pot să primească rank 4(retrogradare) în loc de FW, atunci când sancțiunea de FW este mult prea ușoară. 
4. Un membru care face DM când este duty off, nu o să fie sancționat la facțiune, ci de admin într-o reclamație pe motiv Deathmatch.
5. Un membru care face DM când este duty on, o să fie sancționat cu FW la facțiune, dar nu poate fi sancționat de admin într-o reclamație pe motiv Deathmatch. Singurul caz în care un membru duty on poate fi sanctionat pentru DM de un admin este aunci când adminul este spec pe jucător.
6. Un membru duty on / off poate primi sancțiune pentru limbaj la facțiune, cât și de la admin pentru aceeași dovadă.
 
 • Încălcări ale regulamentului sancţionate cu amendă
 

1. Spam pe chat-ul facţiunii (4-7 rânduri): 8.000.000$

2. Caps lock pe chat-ul facţiunii (minim 4 caractere): 5.000.000$

3. Deranjare şedinţa / Vorbit neîntrebat: 8.000.000$

4. Întârziere la şedinţa: 4.000.000$

5. AFK în timpul şedinţei fără acordul liderului: 4.000.000$

6. Folosire /d aiurea: 6.000.000$

7. Limbaj vulgar pe [/r] - valoare amenda: 7.000.000$

8. Nerespectarea reguliilor de la sedinta prima abatere - valoare amenda: 4.000.000$

9. Tentativa vanzari bunuri personale pe chat-ul [/r] - valoare amenda: 10.000.000$

10. Deranjarea sedintei altei factiunii fara permisiunea liderului din factiunea respectiva - valoare amenda: 4.000.000$

11. Parcat vehicul personal in fata / garajul HQ-ului - valoare amenda: 5.000.000$

12. O somație acordată aiurea - valoare amenda: 10.000.000$

13. Cearta pe [/r] prima abatere - valoare amenda: 8.000.000$

14. [/ad] de genul ''Cumpar/Vand Drugs/mats'' - valoare amenda: 8.000.000$

15. Gresirea textului pentru materiale/droguri/trafic de organe - valoare amenda: 10.000.000$

16. Alte motive de restricții decât cele admise - valoare amenda: 10.000.000$

17. În cazul arestării, o altă formă decât cea corectă (X este la mine/ X se află în custodia mea) vor fi sancționate cu o amendă în valoare de: 8.000.000$

18. În cazul în care un membru ține un jucător pe mașină acesta poate primi o amendă - valoare amendă: 10.000.000$

19. Răspunsul ''Liber'' în momentul în care se întreabă de ''restricții jail'' - valoare amendă: 8.000.000$ 

 

(!) O amendă trebuie achitată şi postată pe forum în curs de 24 de ore din momentul primirii ei pe server sau forum, pentru a evita sancţionarea cu faction warn. 
 
 
 • Încălcări ale regulamentului sancţionate cu avertisment verbal
 
 • Jigniri uşoare aduse unui player sau unui coleg 
 • Neplăceri aduse unui player sau coleg precum (spam pe /sms, blocaj în trafic, suferinţe etc.) 

                                                                                                                                                                                                                                                                             

(!) Avertismentul verbal nu va expiră decât prin acumularea a 2 AV-uri (ce echivalează cu primirea unui faction warn),  sau prin părăsirea facţiunii. 
 
 
 • Încălcări ale regulamentului sancţionate cu faction warn
 
 • Acumularea a 2 avertismente verbale 
 • Spam pe chat-ul facţiunii (7-10 rânduri) 
 • Deranjare şedinţa/Vorbit neîntrebat a doua abatere.
 • Neplata amenzilor în termen de 24 de ore de la momentul primirii ei 
 • Neprezentarea la şedinţa
 • Nerespectarea skin-ului 
 • Deathmatch în masă pe playeri/colegi 
 • Folosirea unui limbaj vulgar, insultarea unui player/coleg 
 • Ameninţări la adresa conducerii/colegilor 
 • Acordarea unui wanted cu somatii mai vechi de 5 minute
 • Ceartă pe chat-ul facţiunii cu liderul/co-liderii/colegii 
 • Neascultarea ordinelor impuse de superiori
 • Afaceri pe chat-ul factiunii (in functie de gravitate)
 • Detinere de droguri / materiale
 • Minim două somaţii acordate unui jucător fără drept de predare 
 • Arestarea unui jucător fără drept de predare 
 • Folosire /d aiurea (in functie de gravitate)
 • Folosire /m aiurea 
 • Folosire /clear aiurea prima abatere
 • Furtul unei maşini de la un coleg/jucător
 • Furt vehicul de la player (on duty)
 • Wanted acordat aiurea
 • Permis confiscat aiurea
 • Amendă acordată aiurea
 • Kamikaze.
 • Ajutarea playerilor la quest
 • Folosirea comenzii [/empgun] fara sofer
 • Folosirea comenzii [/empgun] fara un scop anume/dovezi
 • Folosirea comenzii [/empgun] asupra unui player cu drept de predare
 • Folosirea comenzii [/empgun] pe acelasi player pe care a fost folosita deja de un coleg de masina
 • Folosirea neautorizata a Hydra/Hunter
 • Folosirea nitro-ului de pe masina personala/nepersonala (on duty)
 • Acumularea a 5 amenzi intr-o săptămână (Luni-Duminică) (platite/neplatite)
 • Duty-ON folosit necorespunzator interese personale/scopuri personale/plimbari/job (minim 30 de secunede)
 • Abuz de [/call 112]
 • Deathmatch uşor pe playeri/colegi 
 • Neplăceri aduse unui player sau coleg precum (spam pe /sms, blocaj în trafic, suferinţe etc.) 
 • Acordarea free-ului unui jucător cu restricție
 • Nerespectarea regulii prinvid locatia jobului "Traffiker"( prima abatere)
 • Nerespectarea regulei prinvid prezenta la razii ( ex: daca departamentul tau nu participa, automat nu ai dreptul sa participi)
 • Acordarea free unui jucator in timpul raziilor.
 • AFK in masina factiunii mai mult de 30 secunde.
 • Furtul vehiculului unui coleg de factiune daca acesta o conduce deja.
 • Modificare masina din garajul departamentului (NOS, JANTE, CULOARE).
 • Cearta pe [/r] a doua abatere.
 • [/q] pentru a nu lasa testerul sa dea amenda si nerevenirea in 24h.
 • Punere masinii in fata business-ului de tip 'Clothing Store' pentru a opri suspectii cu wanted 6"Prison Evade" din a-si schimba hainele si a scapa de wanted(prima abatere)
 • folosire de 'road spikes' aiurea (prima abatere)
 • Participare la evenimente ''On Duty''
 • Acordarea de somații pe alte chat-uri decât cel public (SMS, clan)
 
(!)  Un faction warn se şterge automat  la 7 zile de la primirea acestuia. (!)
 
 
 • Încălcări ale regulamentului sancţionate cu demitere
 

1. Acumulare 3 faction warns.

2. Neefectuarea a două rapoarte consecutive (rank 1-5). 

3. Spam pe chat-ul facţiunii (11+ rânduri)*.

4. Jigniri / insulte grave / ameninţări aduse liderului/co-liderului/colegilor*

5. Comportament neadecvat faţă de lider/co-lider*.

6. Deathmatch grav pe jucători/colegi*.

7. Folosirea comenzilor facţiunii în scop abuziv*

8. Inactivitate mai mare de 72 (3 zile).

9. Nerespectarea regulii prinvid locatia jobului "Traffiker"( a doua abatere)

10Punere masinii in fata business-ului de tip 'Clothing Store' pentru a opri suspectii cu wanted 6"Prison Evade" din a-si schimba hainele si a scapa de wanted(a doua abatere)

11. Fraudare raport*

12. folosire de 'road spikes' abuziv*

13. Ajutarea unui jucător pentru a frauda testele de intrare în orice facțiune

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this